Tuesday, January 15, 2008

Ekes de ekezetmentes velemeny

Vendegszerzonk, Horvath Laszlo irja:

Nagyon erdekes a blogotok: milyen izgalmas ahogy a Hillary meg az Obama kibelezik egymast. A BET alapitoja, az elso fekete milliardos az Allamokban iszonyu kemenyen beszolt az Obamanak tegnap a Clinton gyulesen, amitol mindenki szamara nyilvanvalo hogy milyen kemenyen is jatszik a Clinton gepezet...

Vagyis a valtozast igero demokratak nemcsak a kongresszusban buktak meg, amit az mutat hogy a nepszerusegi indexuket sikerult a Bush elnok ala tenni lenyegesen, ami egymagaban is hihetetlen dolog, hanem egymas kozott sem kepesek professzionalisan kampanyolni.

Vagyis a hivatasos progresszivek, akiknek nemcsak mindegyik elnokjeloltjuk, de azok felesegei is ugyvedek, meglehetosen gusztustalanul belezik ki egymast, elegge koran.

Javaslom ehhez Billy Kristol op-edjet a NYTimes-ban az Iraki haboruval kapcsolatban, amit a pacifistak minden igyekezet ellenere nyernek a csapatok eppen...

Republikanus oldalon a veszely a Huckabee, aki mintha az Edwards deli tukorkepe lenne populista modra, megmozgatva a globalis versenytol, kapitalista valtozasoktol reszketo alsobb oktatasi szintu tomegeket. Ez szepen le fog tisztulni kedden, amikor kiderul hogy a Romney vagy a McCain a vezeto jelolt, a tobbieknek pedig idejuk lesz eltunni.

Igy lesz a ket parharc izgalmas, hatha vegre majd beszelunk arrol is hogy mit kellene csinalni! :)

No comments: